top of page
11062b_267f829391e24dddb3978f01f503ffd0~mv2_edited.jpg

KUKA HALUAT OLLA?

Magnetic Essence

12 VK INTENSIIVIVALMENNUS

VISIORIINA valmennus reset
RESETOI JA ASETA MINDSETTISI ITSESI PUOLELLE
LUO SELKEÄT RAJAT JA RUTIINIT TUKEMAAN IDENTITIEETTIÄSI
OLE TÄYSIN LINJASSA & ROHKEASTI OMA ITSESI
Riina Hyppönen VISIORIINA

Autan itsensä pienentämisen ja rajoittamisen kanssa kamppailevia yrittäjänaisia linjauttamaan oman totuutensa magneettiseksi henkilöbrändiksi, joka on harmoniassa heidän jokaisen elämän osa-alueen kanssa ja jonka vahvuus kumpuaa identiteettiä ja hyvinvointia tukevista arjen rajoista ja rutiineista.

VISIORIINA valmennus reset

Magnetic Essence 12 viikon intensiivivalmennus

NÄIN LUOT MAGNEETTISEN HENKILÖBRÄNDIN JA OLET TÄYSIN LINJASSA ITSESI, OMAN TOTUUTESI JA YRITYKSESI KANSSA

VAIHEET

1. RESETOINTI & MINDSET

Poistetaan kaikki turha oman totuuden tieltä ja vahvistetaan mindsetti palvelemaan itseään

Itsensä pienentämisestä ja muiden miellyttämisestä vahvaan rohkeaan mindsettiin, jossa tulet näkyväksi omana itsenäsi, luottaen omaan totuuteen.

 

Teet päätöksiä ja luot rajoja, jotka ovat itsesi puolella. Tulet seisomaan itsevarmana ja huokumaan rauhaa ja sisäistä valoa ja vapauttasi.

2. VISION & IDENTITEETIN HARMONIA

Selkeytetään arki asettamalla rajoja ja luomalla rutiineja omasta ytimestä käsin

Kuka haluat olla? Mikä on tulevaisuuden visiosi? Visioidun tulevaisuuden minän tuominen tähän hetkeen ja identiteetin vahvistaminen omaa totuuttasi kuunnellen nykyisten rutiinien kautta, jotta elät jo nyt tulevaisuuttasi todeksi.

 

Visiosi on harmoniassa identiteettisi kanssa ja vahvistat sulle ominaisimpia piirteitä, energiaa ja tyyliä.

3. MAGNEETTINEN HENKILÖBRÄNDI & ESILLÄ OLEMINEN

Linjautetaan oma totuus & identiteetin kulmakivet sulavaksi kokonaisuudeksi

Löydät identiteettisi ja persoonasi kulmakivet, jotka tullaan tunnistamaan osana brändiäsi ja elät täysin linjassa yrityksesi kanssa. Tulet houkuttelemaan omia heimolaisiasi ja kohderyhmää tunnistettavalla ja magneettisella henkilöbrändilläsi, joka tukee täysin sitä kuka pohjimmiltasi olet.

Varaa aika maksuttomaan etätapaamiseen:

Riina Hyppönen VISIORIINA
Minusta esittely
Riina Hyppönen VISIORIINA

Riina Hyppönen

Mielen Coach | NLP Practitioner | VISIORIINA

Koettuani suuria menetyksiä elämässäni päätin 18-vuotiaana, että mä voin olla mun elämässä mitä vaan ja tulen saamaan kaiken mitä haluan. Päätin, että toimin mun vahvan intuition ja mielen saattelemana kohti elämää, jota rakastan. Päätin seistä mun päätöksien takana, vaikka edessä olisi epämukavia tunteita. Päätin, että haluan voida hyvin ja nauttia elämästä tiedostaen sen lyhyyden.

 

En ole edennyt elämässäni tittelit ja maallinen menestyminen edellä, vaan pyrkinyt löytämään oman polkuni hyvinvointiini keskittyen ja intuitiota kuunnellen. Tavoitteeni on aina ollut onnellisuus elämän valintojeni kanssa.

 

Hermoromahduksen jälkeen löysin itseni kaikkien muurien ja selviytymiskeinojen takaa. Löysin yhteyden kehooni ja tunteisiini, joita pitkä 20 vuoden traumankierre oli pitänyt suojassa syvällä sisälläni. Opin läsnäolon merkityksen, mielen palautumisen tärkeyden ja löysin yhteyden mieleni ja kehon välillä. Nyt toimin täysin itseni puolella, päättäväisesti ja rohkeasti kehoani, tunteita ja intuitiota kuunnellen.

 

Olen ollut pienenä ujo ja hiljainen, koittanut olla nätti ja sopeutua joukkoon. Mulla on aina ollut silmää visuaalisuudelle, kauneudelle, esteettisyydelle ja harmonialle. Mulla on taipumusta brändätä kaikkea mitä ympärilläni nään! Ja mulla on supervoimana nähdä kokonaisuuksia, aistia välittyvää energiaa.

 

Suurin oivallukseni tähän mennessä on, että brändäys ei saa olla rajoittava, vaan VAPAUTTAVA. Ei ole tarkoitus lokeroida ketään, vaan antaa tilaa olla juuri mitä on KAIKKIEN PUOLIEN KANSSA.

 

Olen sieluntehtävässä auttamassa muita naisia löytämään syvimmän itsensä ja luomaan magneettisen henkilöbrändin linjauttaen oman totuutensa identiteettinsä kulmakivien kanssa!

Lisää minusta:

Mulle tärkeitä asioita ovat:

🩵Vapaus toteuttaa itseään niin työssä kuin vapaa-ajallakin, itseään pienentämättä.

🩵 Omien rutiinien ylläpito ja rajoista kiinni pitäminen (= oma totuus > hyvinvointi).

🩵 Jakaa mun kokemuksien tuomaa viisautta ja auttaa sen kautta muita.

 

> VALMENNUKSENI

 

Autan muita naisyrittäjiä linjauttamaan oman totuutensa vahvaksi identiteetiksi, joka huokuu heidän jokaiseen elämän osa-alueeseen ja luomaan yritykselleen magneettisen henkilöbrändin. Tässä yhdessä intensiivivalmennuksessa yhdistyy core-intohimoni, kaikki se mitä rakastan ja missä olen hyvä.

 

Se että sinä saat tuloksia valmennukseni aikana on menestykseni edellytys, siksi panostan myös itse 110% jokaiseen valmennukseen valittuun!

Varaa aika maksuttomaan etätapaamiseen:

ASIAKASPALAUTTEITA

"Yhteistyö Riinan kanssa oli mahtavaa. Riina on aivan huippu tyyppi! Hänet on varustettu hyväntuulisuudella ja rauhallisuudella, joka on tarttuvaa. Tapaamisten jälkeen oli aina itselläkin hyvä mieli ja rauhallinen olo. Riina on rautainen ammattilainen, jolla on selkeitä visioita ja tavoitteita. Hän on periksiantamaton uurastaja, olematta koskaan kuitenkaan loukkaava tai epäkohtelias. Hänen tapansa esittää asioita ja visioita on hyvin selkeä, puhetyyli rauhallinen ja hänellä on aito läsnä olemisen taito."

KUINKA ALOITAMME

1.
OTA YHTEYTTÄ & SOVI KANSSANI AIKA MAKSUTTOMAAN ETÄTAPAAMISEEN
paikkariippumattomuus.png
2.
JOS VALMENNUS ON SUA VARTEN JA HALUAT LÄHTEÄ MUKAAN, SAAT TARVITTAVAT INFOT JATKOA VARTEN
one tasking1.png
3.
VOIMME ALOITTAA YHTEISTYÖN! VALMISTAUDU OWNAAMAAN SUN VAHVUUDET

1. Tapaamisessa tutustumme toisiimme ja selkeytämme tämän hetkisen tilanteesi ja miltä sun polku kohti visiotasi voisi näyttää. Otan valmennukseen mukaan vain jos näen, että se todella sopii tilanteeseesi, ja että minä olen sinulle sopiva valmentaja. Puhelu ei sido eikä velvoita valmennukseen lähtemistä.

2. Lähetän/kerron sinulle tarvittavat infot jo puhelun aikana tai sähköpostissa, jos olet päättänyt lähteä valmennukseeni mukaan!

 

3. Onneksi olkoon! Olet tehnyt elämääsi mullistavan päätöksen ja pääset aloittamaan uskomattoman matkasi oman mentorisi tuella. Luota prosessiin, nauti ja anna kaikkesi!

VISIORIINA valmennus reset

Oletko valmis resetoimaan mielesi, rakentamaan arjen joka tukee sun identiteettiä ja luomaan henkilöbrändin jota hengität kaikilla elämän osa-alueillasi?

Varaa aika maksuttomaan etätapaamiseen:

bottom of page