top of page

KUKA VISIORIINA?

Riina Hyppönen

Nautin älyttömästi yksinkertaisesta harmonisesta ja toimivasta arjesta, johon sisältyy hyvät yöunet, terveellinen ruoka ja merkityksellinen työ ja mielekäs vapaa-aika. Arjen kontrastit on se juttu, jotta tasapaino säilyy.

Mulla on räppärin mindsetti, rauhallinen sielu ja avoin sydän. Musta huokuu rauha, ilo ja määrätietoisuus.

Nyt näytän keskeneräisenä ja epätäydellisenä aidosti iloni, onneni, viisauteni, pystyvyyteni itseäni pienentämättä. 

  • Instagram
  • LinkedIn
Riina Hyppönen VISIORIINA

TAVOITTEET

💣 Tavoitteenani on olla helposti lähestyttävä, lämminhenkinen ja inspiroiva valmentaja

💣 Mentori, joka kuuntelee, on kannustava ja mullistaa mindsettiä ja myllää näkökulmia asiaan kuin asiaan.

💣 Inspiroiva ja vakuuttava puhuja, joka vangitsee energiallaan.

💣 Vaikuttaja, joka motivoi antamaan parastaan ja tekemään päätöksiä, jotka on itsensä puolella.

Riina Hyppönen VISIORIINA

MISSIO

Missioni on tuoda maailmaan mielen rauhaa, auttaa jengiä pitämään huolta hyvinvoinnistaan, varsinkin mielen palautumisen merkeissä. 

Missioni on estää mahdollisia tulevia burnoutteja ja hermoromahduksia. Ja jakaa tietoa miten pitää huolen mielestä, parantaa keskittymiskykyä ja läsnäoloa itselle.

 

Missioni on auttaa tulla näkyväksi omalla totuudella, omana itsenään, sellaisena kun ytimestään on, itseään pienentämättä.

Missioni on olla esimerkkinä miten vaikuttaa oman elämän kulkuun tietoisella mielen hallinnalla ja sen vahvistamisella.

Missioni on näyttää miten elämästä voi nauttia enemmän, kun kohtaa rohkeasti epämukavuusalueensa  ja ylläpitää positiivista mindsettiä.

VALMENTAJANA

Mielen Coachina haluan jakaa kaiken oppimani sinulle. Valmennukseni on rakennettu perustuen elämänkokemuksiini ja sen tuomaan viisauteen mielen tietoisesta käyttämisestä ja sen vahvistamisesta. 

Olet mitä ajattelet, siksi onkin tärkeää olla se joka ohjaa omia ajatuksia, eikä päinvastoin. Tietoinen vahva mieli, ajatuksien tiedostaminen, oman kehon ja tunteiden kuunteleminen, niihin reagoiminen ja rohkea toteuttaminen ovat valmennukseni ytimessä. 

Et voi koskaan olla liikaa, etkä täydellinen. Itsensä ilmaiseminen juuri sellaisena kuin olet, on vahvin magneetti mikä houkuttelee ympärillesi juuri oikeat ihmiset luoksesi. 

Visuaalisuus on yksi vahvuuksistani. Kuinka kerrot itsellesi ja ympäristöllesi tarinaa sinusta kuka olet. Miten tuot sen ulkomaailmaan pienentämättä itseäsi.

Päätöksen teon voima. Päätös on voimakkaimmillaan ennen toimintaa. Päätöksestä kiinni pitäminen vaatii mielen lujuutta, sillä usein uusissa tilanteissa kohtaat epämiellyttäviä tunteita, jotka haastavat sinua, mutta kun pidät kiinni päätöksestäsi, jonka olet koko sielullasi valinnut tulet selviämään mistä tahansa.

Varaa aika maksuttomaan mentorointisessioon tai tutustumispuhelun merkeissä:

Riina Hyppönen VISIORIINA

KOULUTUS

🧾 NLP-Practitioner 03/2024

Mieli, tunnetaidot, itsensä ja muiden johtaminen,  ohjaustekniikat, tunnetaidot jne... Lue lisää NLP:stä

🧾 Assistentti 09/2022

Liiketoiminnan ammattitutkinto

 

🧾 Merkonomi 03/2013

Liiketalouden perustutkinto

Palkkatöissä kaupanalalla ollessani olen työskennellyt useamman vuoden tiiminjohtajana ja eri osastojen vastaavana.

Riina Hyppönen VISIORIINA

TAUSTAA

Elämän koettelemuksien myötä päätin 18-vuotiaana, että mä voin olla mitä vaan. En halunnut olla se tyyppi, joka marmattaa harmaata arkea ja valittaa joka asiasta, kun elämä kohtelee kaltoin.

Olen pysynyt päätöksessäni tähän asti. Tällä hetkellä toteutan ihannearkeani, jossa voin olla oma itseni ja uskallan rohkeasti näyttää sen.

Se on vaatinut kuitenkin paljon elämää, oppikokemuksia ja haasteita. Elin vahvassa traumankierteessä ja selviytymiskeinojeni  ohjaamana 20 vuotta, kunnes hermoromahdus pysäytti mut.

 

Olen vahvasti elänyt tuon ajan mielelläni suorittaen, kontrolloiden ja analysoiden. Kuormittaen mun kehoa, mieltä ja hermostoa. Vahva intuitio on saatellut mua oikeaan suuntaan ja vahva tietoinen mieleni on pitäytynyt päätöksessään koko matkan ajan, mutta hermoromahdus sai mut vasta ymmärtämään kuinka ylikierroksilla kävin ja miten opittujen käyttäytymismallien ohjaamana elin.

Ja miksi en tiennyt mitä haluan ja mitä kohti menisin. Vahvan traumankierteen ja selviytymiskeinojen takia, en ollut yhteydessä mun kehoon ja tunteisiin.

Hermoromahdus opetti mulle mielen palautumisen ja nollaamisen, itsensä kehittämisen voiman kun lähteekin tekemään sitä sisäistä matkaa, eikä jatkuvasti suuntaa sitä ulospäin. Ei olemalla koko ajan enemmän ja parempi, vaan olemalla enemmän itsesi, aidompi ja lähimpänä omaa totuutta mitä voit olla.

Keskeneräisenä ja epätäydellisenä.

Se opetti mulle myös epämukavien tunteiden kohtaamisen ja läsnäolon voiman. Opin olemaan läsnä itselleni, tarpeilleni ja haluilleni.

Nyt näytän aidosti iloni, onneni, viisauteni, pystyvyyteni itseäni pienentämättä. 

Riina Hyppönen VISIORIINA

Lisätietoja:

Vieraile Instagram-tililläni tai blogissani, niin pääset tutustumaan lisää muhun & ajatusmaailmaani.

Ja hei!

Jos koet samaistuvasi /haluat jakaa omia kokemuksiasi ja/tai kaipaat sparrausta sun tähän hetkiseen tilanteeseen, niin varaa aika maksuttomaan etätapaamiseen, niin jutellaan lisää! 🤩✨

(Tapaaminen ei sido mihinkää, eikä velvoita valmennukseen lähtemistä.)

bottom of page