top of page
11062b_267f829391e24dddb3978f01f503ffd0~mv2_edited.jpg
- EI OLE VAPAUTTA ILMAN MIELEN VAPAUTTA -
ReMindSet valmennus
Tämän ReMindSet -intensiivivalmennuksen avulla vapaudut käyttäytymismallien ohjauksesta ja valjastat mielesi omaan käyttöösi rohkeuden ja päättäväisyyden taajuudelle.

Varaa aika maksuttomaan etätapaamiseen:

DIGIYRITTÄJÄ TUNTUUKO ARKESI TÄLTÄ?

 

Koetko elämäsi olevan jonkun toisen ohjaimissa? Poukkoiletko tehtävästä toiseen ja keskeytät tekemisesi ulkoisten ärsykkeiden takia? Mukaudutko muiden toiveisiin ja joustat useimmiten omista jutuista? Oletko jatkuvasti muille saatavilla, eikä sinulla ole hetkeäkään olla omien ajatuksien kanssa? Kun otat vihdoin omaa aikaa, kelaat usein mitä jos joku tarvitseekin minua juuri nyt?

HALUAISIT SEN OLLA ENNEMMIN NÄIN?

Kaipaatko arkeesi jämäkkyyttä, päättäväisyyttä ja omaa aikaa? Rohkeutta sanoa EI ja nauttia omasta tilasta ja ajasta. Parantaa keskittymiskykyä ja vaimentaa mielen ralli?

Tiedän mistä puhun, sillä olen suurimman osan aikuisiästäni ollut Mielen Oravanpyörän ohjaamana.

 

Mielen Oravanpyörä koostuu opituista käyttäytymismalleista ja selviytymiskeinoista, joista mielemme ei osaa päästää irti.

 

Hermoromahdus pysäytti mun mielen rallin ja pakotti mut opettelemaan mielen hallintaa ja sen palautumista.

 

Nyt haluan valmennukseni avulla jakaa oppini sinulle ja tuoda sut mielenrauhan äärelle.

priiffi_edited.jpg

ReMindSet-valmennus

ReMindSet-intensiivivalmennuksessa tulet murtamaan opittuja käyttäytymismalleja ja hallitsemaan mieltäsi. Mielen hallinnan avulla pystyt valjastamaan kaiken tekemisesi mikroteoista isoihin päätöksiin. Päätöksenteko tulee olemaan helppoa, sillä et etsi vastauksia tai tukea ulkopuolelta, vaan saat ne sisältäsi. Kun päästät irti mukautumisesta, hyväksynnän hakemisesta ja jatkuvasta saatavilla olosta oma voimasi vahvistuu ja tulet tekemään valintoja omaa hyvinvointiasi ajatellen. Tulet saavuttamaan mielenrauhan ja kuulemaan sisäisen äänesi kirkkaasti.

Tulen antamaan kaikki hyväksi toteamani työkalut sinun käyttöösi, oman henkilökohtaisen mentorin tukeni koko valmennuksen ajaksi ja lisäksi voimme hyödyntää NLP-metodeja valmennuksen aikana saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Varaa aika maksuttomaan etätapaamiseen:

Abstract Shapes_edited.png

PALAUTTEITA

Kenelle valmennus on tarkoitettu

Valmennukseeni ovat tervetulleita motivoituneet, rajattomuuden sekamelskaan kyllästyneet ja valintojen maailmassa kamppailevat, muutosvalmiit digiyrittäjät, jotka haluavat rakastaa arkeaan tekemällä helposti päätöksiä sisältä käsin ja asiat juuri niin kuin itse tahtoo.

 

Arvostat yksinkertaista, merkityksellistä, iloista, rauhallista, harmonista ja järjestelmällistä arkea ja haluat NAUTTIA joka hetkestä.

 

Olet valmis sitoutumaan 110% ja ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnista, sillä kaikki mitä voin antaa on metodini, tarkat stepit ja henkilökohtaisen 1:1 tuen koko valmennuksen ajaksi.

 

En siis tarjoa valmiiksi rakennettua arkea ja rutiineja, joita voit alkaa mallintamaan, vaan polun, jonka kulkemalla sinä voit itse rakentaa arjestasi sellaisen, johon rakastut! Kuljen vierelläsi niin hyvinä ja huonoina hetkinä. Ja koska olen sitoutunut saamaan asiakkailleni tuloksia, otan valmennukseen mukaan vain heidät, joiden uskon olevani valmiita muutokselle  tekemään tarvittavan työn.

 

Pääsääntöisesti autan digiyrittäjiä, jotka kamppailevat arjessaan rutiiniensa kanssa päämääröttämästi, joiden on vaikea erottaa työ ja vapaa-aika toisistaan mielen tasolla ja jotka kamppailevat päätöksien teon vaikeudesta.

 

He joilla on koko maailma auki, voit tehdä mitä vain ja koska vain, mutta vapaus tuottaakin sinulle haaasteita eikä iloa.

IG VISIORIINA (1).png
_edited_edited.png
RESETOI MIELESI JA ASETA MINDSETTISI ITSESI PUOLELLE

Itsensä pienentämisestä ja rajoittamisesta vahvaan rohkeaan mindsettiin, jossa tulet näkyväksi omana itsenäsi, luottaen omaan totuuteen.

 

Teet päätöksiä ja luot rajoja, jotka ovat itsesi puolella. Tulet seisomaan itsevarmana ja huokumaan rauhaa ja sisäistä valoa ja vapauttasi.

Varaa aika maksuttomaan etätapaamiseen:

Abstract Shapes_edited.png

Miten valmennus toimii?

6 + 1 viikon ReMindSet -intensiivivalmenus perustuu henkilökohtaiseen mentorointiin ja viikottaisiin etätapaamisiin. Henkilökohtainen mentorointi tapahtuu viestisovelluksen kautta, jonne voit laittaa aina viestiä onnistumisistasi ja haasteistasi. Viesteihin saat vastauksen, sparrausta ja apuni aina työaikani puitteissa. Viikottaisissa etätapaamisissa käsitellään valmennukseen liittyviä aihealueita ja keskustellaan niistä, jaetaan kokemuksia ja ajatuksia. Valmennukseen sisältyy myös muutosta tukevia työkirjoja, joihin saat henk.koht palautetta, jotta varmistan, että kuljet oikeaan suuntaan. Valmennus tapahtuu etänä Zoom-tapaamisten, työkirjojen  ja henkilökohtaisen viestikanavan kautta.

ReMindSet-valmennus alkaa Mielen Oravanpyörästä irrottautumisesta. Opittujen käyttäytymismallien karsimisesta ja sitä kautta saavutamme tilaa ja aikaa uusille tavoille, toiminnoille ja mielenrauhalle.

Annan kaikki itse hyväksi havaitut, oppimani, lukemani keinot, työkalut, vinkit ja linkit käyttöösi ja lisäksi hyödynnän sisäistä viisauttani ja NLP-Practitioner koulutustani valmennettaessani.

Sinun menestyksesi on minunkin menestykseni, joten annan kaikkeni, jotta tulet saamaan pysyviä muutoksia valmennuksen aikana ja panostan valmennettaviini suurimman osan työajastani.

 

Valmennuksen toteutus on sähköinen ja joustava, joten varmasti löydämme tavan sisällyttää valmennus sinunkin arkeesi. Rohkene kysyä lisää ottamalla yhteyttä tai laittamalla mailia info@visioriina.fi

Valmennuksen vaiheet

01

RESETOINTI

Resetoidaan mieli, jotta voimme lähteä puhtaalta pöydältä kohti vahvaa ja rohkeaa mindsettiä

Sekava, rajaton arki ja mieli resetoidaan putsaamalla pöytä tyhjäksi ja valjastetaan ne käyttöösi tavalla, joka toimii hyvinvoinnistasi käsin, kohti mielenrauhaa ja arkea, jonka luot hyvinvointiasi tukien.

paikkariippumattomuus.png
Riina Hyppönen VISIORIINA

02

RAAMITTAMINEN

Selkeytetään arki asettamalla rajoja ja luomalla rutiineja omasta ytimestä käsin

Rakennetaan arkeen uudet rutiinit ytimestä käsin ja luodaan rajoja itselle ja muille. Mieli oppii päästämään irti, eikä pyri jatkuvaan kontrolliin. Tulet kuulemaan oman sisäisen äänen, tekemään päätöksiä sen mukaan ja olemaan läsnä itsellesi.

03

BALANSSI

Mindsetin vahvistaminen, rajoissa pitäytymiseen ja rohkeaan toteuttamiseen.

Hypätään rohkeasti uuteen arkeen sisäistä ääntä kuunnellen. Astutaan arkeen, joka rakentuu ytimestäsi ja tukee hyvinvointiasi ja joka on harmonisessa tasapainossa työn, vapaa-ajan ja palautumisen kanssa. Arkesi on täynnä iloa, rauhaa ja selkeyttä ja olet vapaa toteuttamaan itseäsi!

one tasking1.png

Tutustu valmentajaan

Riina Hyppönen
VISIORIINA | NLP-Practitioner

Mielen Coachina haluan jakaa kaiken oppimani sinulle. Valmennukseni on rakennettu perustuen elämänkokemuksiini ja sen tuomaan viisauteen mielen tietoisesta käyttämisestä ja sen vahvistamisesta. 

Olet mitä ajattelet, siksi onkin tärkeää olla se joka ohjaa omia ajatuksia, eikä päinvastoin. Tietoinen vahva mieli, ajatuksien tiedostaminen, oman kehon ja tunteiden kuunteleminen, niihin reagoiminen ja rohkea toteuttaminen ovat valmennukseni ytimessä. 

Et voi koskaan olla liikaa, etkä täydellinen. Itsensä ilmaiseminen juuri sellaisena kuin olet, on vahvin magneetti mikä houkuttelee ympärillesi juuri oikeat ihmiset luoksesi. 

Visuaalisuus on yksi vahvuuksistani. Kuinka kerrot itsellesi ja ympäristöllesi tarinaa sinusta kuka olet. Miten tuot sen ulkomaailmaan pienentämättä itseäsi.

Päätöksen teon voima. Päätös on voimakkaimmillaan ennen toimintaa. Päätöksestä kiinni pitäminen vaatii mielen lujuutta, sillä usein uusissa tilanteissa kohtaat epämiellyttäviä tunteita, jotka haastavat sinua, mutta kun pidät kiinni päätöksestäsi, jonka olet koko sielullasi valinnut tulet selviämään mistä tahansa.

_edited_edited.jpg
VISIORIINA valmennus reset

Oletko valmis resetoimaan mielesi, rakentamaan arjen joka tukee sun hyvinvointia ja tulee suoraan sun ytimestä, jotta voit elää mielenrauhasta käsin?

Varaa aika maksuttomaan etätapaamiseen:

bottom of page