top of page
Abstract Record_edited.jpg

NLP

Mitä on NLP?

NLP (neuro-linguistic programming) on soveltava psykologian suuntaus, jonka tarkoituksena on parantaa ihmisten välistä kommunikaatiota ja oppimista. Se on tekniikka, jolla maksimoit potentiaalisi. Se fokusoi mielen toimintaan (Neuro), miten kommunikoimme (Linguistic), ja mielikuviin (Programs), jotka ohjaavat elämäämme.

NLP sisältää tehokkaita tekniikoita ja menetelmiä mm. siihen kuinka:

■Voi muuttaa omaa ajatteluaan
■ Luodaan ja pidetään yllä hyvä kontakti sekä tunneyhteys

■ Opitaan huomaamaan ja ymmärtämään ihmisten erilaisuus

■ Hallitaan omia tunnetiloja
■ Muutetaan rajoittavia uskomuksia mahdollistaviksi
■ Motivoidutaan ja motivoidaan parhaiten
■ Tavoitteet kannattaa asettaa ja miten ne saavutetaan
muutetaan kielteinen kokemus myönteiseksi

Riina Hyppönen VISIORIINA

NLP Practitioner 03/2024

"NLP-sessioni Riinan kanssa oli tosi miellyttävä ja mikä tärkeintä tehokas kokemus: vuosikymmeniä arkea hiertänyt ärsytys muutti totaalisesti muotoaan reilussa puolessa tunnissa!

 

Riina on positiivinen ja helposti lähestyttävä persoona ja tuntui luontevalta kuvata hänelle henkilökohtaista ongelmaa, johon hain apua. Hänen tarkkanäköinen ja selkeäsanainen ohjauksensa kuljetti ajatukseni kuin varkain ärsyksestä WAU-kokemukseen, niin uskomattomalta tuntui huomata ajattelevansa ikiaikaista harmin aihetta aivan uudella ja innostavalla tavalla!"

NLP-Sessio

ESIMERKKEJÄ NLP-HARJOITTEISTA

Motivoi itsesi liikkeelle

Tässä harjoituksessa pääset vahvistamaan tavoitettasi mielikuvin ja tunteen kautta ja tulet ottamaan askeleita nykyhetkestä kohti tavoitettasi karistamalla matkan varrelta esteitä ja uskomuksia, jotka ovat tavoitteesi esteenä.

Tulevaisuuden minä neuvonatajana

Pääset vierailemaan 5 vuotta vanhemman itsesi luona ja sieltä käsin tulet saamaan neuvoja, vinkkejä ja näkökulmaa sun tän hetkiseen tilanteeseen. Mikä toimii ja mikä ei?

 

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota, että visioitu tulevaisuutesi tulee toteen?

Nopea fobian hoito

Nopea fobian hoito harjoituksessa käymme pelottavan/jännittävän tilanteen läpi useasti ja eri tavoin mieltäsi apua käyttäen. Toistot altistavat ja pelottavasta tilanteesta tulee jopa rutiininomainen ja se vähentää tilanteen pelottavuutta.

Tilanne voi jopa neutraloida pelon/fobian.

Peruskäsitteen tai ongelman uudelleen määrittäminen

Muutamme käsitteen/ongelman liittyvien ajatuksien, tunteiden ja sanojen merkityksen ja tätä kautta pääsemme kääntämään koko mindsetin positiivisempaan suuntaan!

Teen NLP-sessioita tällä hetkellä edulliseen harjoitteluhintaan

Hinta:
50€ + alv 24% /sessio

Voit jo aikaa varatessasi kertoa mihin tarkoitukseen/ongelmaan kokisit NLP-session olevan sinulle hyödyksi. Voimme yhdessä palloitella ja miettiä ajanvarauksen yhteydessä mikä olisi oikea lähestymistapa/harjoite. Viestin lähettäminen ei sido mihinkään. 

 

Sopimus on sitova, kun molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä varattuun aikaan ja tulevaan harjoitteeseen. Sovitun ajan peruuttamisesta alle 24h aikana veloitan 50% session hinnasta.

bottom of page