top of page

Rakenna arki, josta et tarvitse lomaa

Oot varmasti kuullut tän? MULLA ON SULLE TÄHÄN PIENI TWISTI.


Mitä jos rakentaisit mindsetin, josta et tarvitse lomaa?


Mielenrauha, Riina Hyppönen

Kuvittele, että pääset etelän lämpöön tekemään duunia. Joojoo, mistä vaan, milloin vain sulle sopii. Tää on varmaan se oletus. Jengi menee yleensä etelään lomalle ja ajattelee, että arki siellä olisi niin paljon parempaa kuin se mitä eletään siellä omassa arjessa.


Minkälaisen arjen rakennat etelän lämmössä tällä samalla mindsetillä, joka kuvittelee, että fyysinen sijainti kartalla ratkaisee sun arjen ongelmia? Näitä ongelmia, joita pakenet ja joiden takia odotat sun lomapäiviä. Okei, ehdottomasti aurinko ja valon määrä varmasti tuottaa iloa, mutta se sijainti itsessään ei muuta mitään.


Jos et pysty nauttimaan sun arjesta kotona (missä se ikinä onkaan), niin miten kodin siirtäminen toiseen paikkaan lisää sitä nautittavuutta? Jes, joo alkuhuuma, kaikki on uutta ja ihanaa, eksoottista, mutta nyt puhutaan siitä arjesta. Se arki tulee siellä aurinkoisessakin maassa vastaan. Ethän sä ole mihkää lomalle mennyt, vaan tekemään duunia. (Muistetaan pitää lomat ja arjensiirtoreissut eri kategoriassa vaikka oltaisiinkin aika- ja paikkariippumattomia digiyrittäjiä.)


Toisiko se lämpö ja valon määrä sulle automaattisesti niin paljon kiitollisuutta ja iloa sun arkeen, että sä kokisit sun arjen (töineen ja arjen rutiineineen) merkityksellisenä?


Aringonlasku Arboretumissa Riina Hyppönen


Joskus täytyy lähteä kauas, jotta näkisi lähelle.


Sun mieli on se mistä kannattaaa aloittaa. Ajattele mitä ajattelet. Miten näät itses, sun ympäristön. Miten reagoit asioihin ja miksi? Mihin asioihin voit itse vaikuttaa? 


Sun arjessa ei oo mitään vikaa, sun suhtautumisessa siihen on. Ja jos sä et ole asioihin tyytyväinen sun täytyy ottaa ja tehdä se muutos mikä tekee siitä paremman. 


Sä voit lähtee etelään tekee duunia. Mut sä et pääse sun mieltä pakoon.  


Jos haluat jutella aiheesta kanssani lisää niin mulle voi laittaa viestiä info@visioriina.fi tai IG DM @visioriina.


Iloa päivään!🌞✨Terkuin,


Riina Hyppönen

VISIORIINA

Mielen Coach, NLP-Practitioner
1 katselukerta0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page