top of page

Mielenrauha arjessa mukana

Onko mielenrauha saavutettavissa? Millaisen mindsetin muutoksen voi saavuttaa vuodessa? Tai jopa nopeammin!Mulla on konkreettinen kokemus viime juhannuksesta tän vuoden juhannukseen. Halusin tulla jakamaan tämän oivalluksen ja havainnon tänne blogiin!Olin viime vuonna porukoiden mökillä juhannuksen aikaan ja tällöin muistan hyvin tarkkaan miten talletin sen rauhan ja palautumisen tunteen, minkä mun mieli sai saunan ikkunasta näkyvästä järvimaisemasta, puiden lehtien havinasta tuulessa ja tyynestä järvimaisemasta uidessa kaikessa hiljaisuudessa.


Tänä vuonna olin juhannuksen samassa paikassa, samoilla puitteilla. Tein huomion, että nyt mulla olikin se rauha jo mukana mökille tullessani. Puut, tuuli, maisema, järvi, veneily, yksin järvessä uiminen, saunominen maisemineen jne EI tuottanut muutosta mun mindsetissä. En saanut sitä fiilistä et “Ah, ihanaa mikä rauha.” En hengittänyt syvään sisään ja huokaissut vapautuneesti ulos. 


Olin enemmänki sillai oivalluksen kanssa ja uuden äärellä, et “Aa, SAMA”. Tuntuu samalta.


Tän vuoden juhannus oli siis todiste mulle siitä, että mun arjessa ja mun pään sisällä asuu rauha. Se on mun mukana koko ajan. Vaikka olisin halunnut juhannusmökkireissulta sen keventävän fiiliksen, et “Jesss vihdoin tämä vapaus ja saa vaan olla” (Tiedät varmaan mistä puhun?), koska sehän siinä parasta onkin?! Sitä ei tullut. Silti NAUTIN siitä ympäristöstä ja maisemanvaihdosta, ehdottomasti.

Mä olin saanut tän oivalluksen jo aikaisemmin, mutta juhannus vahvistin sen mulle. ( Btw jaan tästä oivalluksesta mun ja Heli Kaipion (@pystytkyllä) yhteisessä podcastin 5.jaksossa ) Mä en tarvitse enempää rauhaa mun arkeen, mä tarviin äksöniä


Ja tää on mulle erittäin upee informaatio, sillä alkuvuoden -23 hermoromahduksen jälkeen oon tehnyt todella paljon töitä mun mielenrauhan eteen. Oon asettanut rajoja, priorisoinut ja varjellut mun mielen kapasiteettia. Se, että oon tullut pisteeseen missä tarvitsen ENEMMÄN eikä, että täytyy hidastaa ja karsia on tässä maailman menossa aika harvinaista.


Voittajafiilis.😎🤘🏻 

Jos haluat jutella aiheesta kanssani lisää niin mulle voi laittaa viestiä info@visioriina.fi tai IG DM @visioriina.


Iloa päivään!🌞✨


Terkuin,

Riina10 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page