top of page

Löysin vihdoin ne sanat, jotka kuvaavat tätä aikaa mun elämässä

- Alkuperäinen postaus Maanantai 28.11.2022 -Moro jengi, oon tehnyt paljon muutoksia vuoden 2022 aikana elämässäni ja haluaisin jakaa niitä muuallakin kun hajautetusti ja randomisti stooreissa. En ole aikaisemmin löytänyt muottia sen toteuttamiseen.


Löysin vihdoin ne sanat, jotka oikeasti kuvaavat tätä aikaa mun elämässä. Tämä oli myös haasteellinen kartoitus omasta tän hetkisestä tilasta, missä olen. Kirjoitin ne sanat profiilini elämänkertaan. En tiedä, mistä jakamisen haluni tulee, mutta koen sen tärkeäksi. Kiva ku oot mukana. Tämä on kuin päiväkirja vuoteeni 2022.Päivitykset ovat ajastettu maanantaille, jotta sinäkin voit aloittaa viikkosi ehkä rohkeampana, löytää inspiraatiota elämääsi tai oivaltaa jotakin tärkeää.


Ja kommentointi ja samaistuminen enemmän kuin sallittua! 

- Ajatuksia 20.9.2023 -


Olen kirjoittanut nämä tulevat tekstit (Maanantai-postaukset) viime vuoden loka-marraskuussa. Alunperin halusin tuoda nää tekstit julkiseksi blogi-muodossa, mutta en oikein saanut sitä aikaiseksi toteuttaa, eikä minulla ollut valmiina alustaa blogille. Nyt mulla on ihana mahdollisuus luoda tänne nettisivujeni kylkeen blogia, jossa juttuni eivät huku niin vauhdilla somen syövereihin vaan pysyvät täälä hyvin tallessa ja löydettävissä.


Kun kirjoitin näitä tulevia tekstejä olin todella hukassa sen kanssa missä olen ja minne haluan mennä, halusin löytää selkeyttä tilanteeseeni, joten päätin kirjoittaa päässäni pyöriviä asioita ylös. Vaikka pyrinkin kirjoittamaan vuodesta 2022, joka mm. sisälsi eron, muuttamisen, valmistumisen, irtisanoutumisen ja yrittäjäksi ryhtymisen, ja niiden asioiden seurauksia, päädyinkin luovimaan paljon taustojani ja syvintä olemustani.


Asioita, mitkä on tehnyt minusta minut.


Fun fact: Mä olen joskus aikaisemminkin kirjoittanut blogia. Joskus kun olin parikymppinen ja blogissa kerroin muistaakseni vaatevalinnoistani, lomareissuista ja jostain mieskuvioista? Eli mahdollisesti liikaa informaatiota ja kun huomasin, että salanimestä huolimatta tekstini tunnistettiin tuttavapiirissäni, niin olen sen poistanut. Eli se ei muistaakseni kestänyt kauaa sen blogin ylläpito. :D


Nyt siis haluan palata näihin julkaisuihin ja käydä ne läpi lisäten niihin mun tän hetkiset ajatukseni. Vuodessa kerkeää tapahtumaan paljon :)


Jos Maanantai-postaukset eivät ole sinulle tuttuja löydät ne Instagramistani tai voit lukea viime vuoden tekstin ja tämän hetken ajatukset samaan aikaan.


Lukuiloa! 🌞

9 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page