top of page

Mitä valmennukseni antaa sinulle

Autan sinua resetoimaan arkesi putsaamalla mielesi ulkoisista ärsykkeistä ja vahvistamaan mindsettisi taajuudelle, jota vaaditaan digiyrittäjän arjessa päivittäin, jotta arjessa säilyy rauha ja selkeys. Raamitamme arkesi rakastamillasi rutiineilla ja luomme rajat, jotka pohjautuvat sinun omiin intohimoihin ja haluihin. Lähdemme rakentamaan vapauttasi sinusta kumpuavasta tahdosta käsin. Otamme haltuun oman mielen, oman tilan ja oman ajan.

 

Valmennuksessani yhdistyvät verkkovalmennus ja yksilöllinen mentorointi, jotka antavat tarvittavat työkalut nykyhetkestäsi lopputulokseen. Yhdessä kanssani siirryt epäselkeydestä ja rajattomuudesta hyvinvoivaan ihannearkeen, jossa menestyt itseäsi kuunnellen.

 

Liity kanssani Arjen Rakastajiin.<3

Kenen kanssa työskentelen

Valmennukseeni ovat tervetulleita motivoituneet, rajattomuuden sekamelskaan kyllästyneet ja valintojen maailmassa kamppailevat, muutosvalmiit digiyrittäjät, jotka haluavat rakastaa arkeaan tekemällä helposti päätöksiä sisältään käsin ja asiat juuri niin kuin itse tahtoo. Arvostat yksinkertaista, merkityksellistä, iloista, rauhallista, harmonista ja järjestelmällistä arkea. 

 

Olet valmis sitoutumaan 110% ja ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnista, sillä kaikki mitä voin antaa on metodini, tarkat stepit ja henkilökohtaisen 1:1 tuen koko valmennuksen ajaksi.

 

En siis tarjoa valmiiksi rakennettua arkea ja rutiineja, joita voit alkaa mallintamaan, vaan polun, jonka kulkemalla sinä voit itse rakentaa arjestasi sellaisen, johon rakastut! Kuljen vierelläsi niin hyvinä ja huonoina hetkinä. Ja koska olen sitoutunut saamaan asiakkailleni tuloksia, otan valmennukseen mukaan vain heidät, joiden uskon olevani valmiita muutokselle  tekemään tarvittavan työn.

 

Pääsääntöisesti autan digiyrittäjiä, jotka kamppailevat arjessaan rutiiniensa kanssa päämäärättömästi, joiden on vaikea erottaa työ ja vapaa-aika toisistaan mielen tasolla ja jotka kamppailevat päätöksien teon vaikeudesta.

 

> Sulla on koko maailma auki, voit tehdä mitä vain ja koska vain, mutta vapaus tuottaakin sinulle haaasteita eikä iloa.

WhatsApp Image 2023-11-03 at 21.05_edite

Valmennuksen tulokset

Olet vahvistanut mindsettisi taajuudelle, jossa pystyt ULKOISTAMAAN ulkoiset ärsykkeet pois mielestäsi. Olet oppinut kuuntelemaan sisäistä ääntäsi ja pystyt seisomaan päätöksiesi takana, jotka kumpuaa sisältäsi ja tukevat hyvinvointiasi.

 

Voitat epävarmuuden ja pelon tunteen, joka kerta kun vastassa on uusi asia, joka vaatii poistumista epämukavuusalueeltasi. Olet rakentanut arkeesi rutiineja joita rakastat ja rajoja itseäsi ja omaa hyvinvointia ajatellen. Tulet rakastumaan arkesi rauhaan ja harmoniaan ja pystyt nauttimaan digiyrittäjyyden tuomasta vapaudesta täysillä.

bottom of page