top of page

SELKEÄ, TOIMIVA & KAUNIS KÄYNTIKORTTISIVU YRITYKSELLESI

Tämän Visiot Verkkosivuksi -paketin avulla saat personoidut kotisivut yrityksellesi henkilökohtaisella palvelulla alle kuukaudessa käyttöösi, ilman että käytät aikaasi niiden rakentamiseen!

Haluaisitko ohjata asiakkaasi kotisivuillesi, josta löytyy kaikki tarvittava informaatio samasta paikkaa?
 
Haluaisitko antaa asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi ammattitaitoisen ja luotettavan kuvan yrityksestäsi selkeillä, toimivilla ja harmonisilla kotisivuilla?

Riina Hyppönen VISIORIINA

Visiot Verkkosivuksi

Visiot Verkkosivuksi - paketissa teen työn puolestasi ja saat nopeasti käyttöösi visiosi mukaiset kotisivut yrityksellesi! Asiakkaasi ja yhteistyökumppanisi löytävät yrityksesi tiedot helposti ja vaivattomasti ja voivat olla yhteydessä sinuun yhteydenottolomakkeen avulla. Selkeät ja toimivat sivut palvelevat yritystoimintaasi ja luovat yrityksellesi ammattimaisen kuvan. Sivujen helppokäyttöisyys myös mahdollistaa sivuston oikeiden tietojen ylläpitämisen ja voit pitää sivujasi helposti ajantasalla muutoksien tullessa. Sivuja ei tarvitse päivittää ylläpidon varmistamiseksi, vaan voit olla täysin huoletta ja nauttia kauniista sivuistasi pitkään ilman puurtamista ja sivuista aiheutuvaa lisätyötä.

Abstract Shapes_edited.png

Toteutuneita visioita

" Riina on työssään tehokas ja järjestelmällinen. Visuaalisesti taitava luomaan tyhjästä ihan mitä vaan! Olen ollut erittäin tyytyväinen Riinan työskentelyyn ja tulen hänen palveluitaan käyttämään jatkossakin."

Kenelle

💣Tarvitset yksinkertaiset, kauniit, toimivat ja helposti muokattavat sivut, mutta sinulla ei ole aikaa eikä osaamista niitä rakentaa.

💣Sinulla on selkeä visio, millaiset sivut haluat ja mitä haluat niihin sisällyttää.

💣Sinulla on tarvittavat materiaalit valmiina kotisivuja varten odottamassa.

💣Sinulla ei ole visuaalista silmää tai et ole kiinnostunut näpertämään sivujen sommittelun parissa.

Visiot Verkkosivuksi

MITÄ PAKETTI SISÄLTÄÄ

 

 • Yhteinen suunnittelupalaveri, jossa käymme läpi sivun ulkonäköä yrityksesi brändin ja visiosi mukaisesti. värimaailmaa/fontteja, sekä haluamaanne sisältöä sivustolle.

 • Käyntikorttisivu ( 1 sivu ) yrityksellesi yhteydenottolomakkeella.

 • Tietosuoja- ja rekisteriseloste

 • Wix SEO - ja Google näkyvyys optimointi

 • Yhteinen korjausehdotuspalaveri ( 1 kpl ) ja sivun muutostyöt toiveiden mukaan.

 • Sivujen luonti alusta loppuun julkaisuun asti.

VISIOT VERKKOSIVUKSI HINTA:

500€ + alv. 24%

MITEN ALOITAMME?

01

Ota yhteyttä ja sovitaan yhteinen suunnittelupalaveriaika

Yhteisessä suunnittelupalaverissa (etänä) käymme läpi visiosi sivuja kohtaan ja selvitämme mitä energiaa ja tunnetta haluat sivuillasi välittää sivukävijöille.

 

Suunnittelussa otamme huomioon yrityksesi brändin, värit/fontit ja elementit. Palaverissa myös selvitämme, että palveluni sopii juuri sinun tarpeisiisi ja käymme myös läpi yhteistyön ehdot, jotta varmistamme molempien osapuolten tyytyväisyyden.

Riina Hyppönen VISIORIINA
Riina Hyppönen VISIORIINA digiyrittäjyys

02

Lähden heti materiaalit saatuani luomaan sivujasi ja seuraavassa palaverissa pääset jo tekemään korjausehdotuksia

Tulet yllättymään miten nopeasti sivut rakentuvat ja sovin korjausehdotuspalaverin ennakoidusti jo heti materiaalit saatuani, jotta minimoin kuluvan ajan mikä yleensä kuluu meilaamiseen ja tapaamisten sopimiseen.

03

Sivujen valmistuttua teemme vielä taustatyön sivujen julkaisemiseksi

Visiot Verkkosivuksi -pakettiin sisältyy Wix SEO optimointi ja Google näkyvyys. Wix-verkkosivualusta toimii webhotellina, joten sivut tarvitsevat (halutessasi) maksullisen ylläpitopalvelun, joka on hyvin edullinen simppelille käyntikorttisivulle. Lisäksi hankimme sivuillesi domainin. 

 

Opastan sinut näiden vaiheiden läpi ja annan lisätietoja yhteistyön edetessä.

Riina Hyppönen VISIORIINA digiyrittäjyys
Riina Hyppönen VISIORIINA digiyrittäjyys

04

Onneks olkoon! Olet onnellinen ja ylpeä kotisivujen omistaja!

Nyt voit jakaa ja hypettää ylpeästi omaa www-sivuasi, sun ei tarvitse käydä tekemässä mitään ylläpitäviä toimenpiteitä, ellet haluat itse tehdä sisältöön muutoksia!  

Abstract Shapes_edited.png

MITÄ ODOTAN SINULTA

 • Ajallinen sitoutuminen yhteisiin palavereihin (2kpl)

 • Materiaalien toimitus määräaikaan mennessä

 • Aktiivisuus sivujen loppuvaiheessa (opastan ja autan domainin ja webhotellin hankinnan kanssa, tilaukset tekee asiakas)

 • Avointa kommunikaatiota koko yhteistyön ajan <3

 • Tuleeko sivusuunnitteluun muita kuluja?
  Visiot Verkkosivuiksi -pakettiin ei tule ylimääräisiä kuluja. Yhteistyön loppupuolella asiakkaana teet webhotelli-tilauksen sivullesi ja tilaat domainin, jotka ovat vuositasolla noin 20-30€ yhteensä.
 • Haluaisin yritykselleni yhtenäisen visuaalisen ilmeen, onko tämä mahdollista tehdä samalla?
  Luon mielelläni visuaalisia ilmeitä yrityksille! Visuaalisen ilmeen suunnittelu ei kuulu Visiot Verkkosivuksi -pakettiin, joten jos haluat visuaalisen ilmeen suunnittelun sivun suunnittelun yhteyteen olethan muhun yhteydessä, niin jutellaan lisää ja teen sinulle tarjouksen.
 • Miten päivitän itse tietoja omille sivuilleni?
  Wix on alustana super yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen. Voin opastaa sinut alkuun sivujen muokkaamista varten. Jos sinulla on tarve päivittää sivuilla olevia tietoja usein ja se ei tunnu sulle luontevalta, keksimme varmasti ratkaisun sivujen infojen ylläpitoon. Olethan muhun yhteydessä niin jutellaan lisää!
 • Haluaisin usemman sivun kotisivuilleni käyntikorttisivun sijaan?
  Teen mielelläni isompia projekteja, joten ehdotathan rohkeasti ajatuksesi ja visiosi niin jutellaan niistä lisää ja teen sulle tarjouksen pikimmiten!
Abstract Shapes_edited.png

TOIVEITASI HUOMIOIVAA ASIAKASPALVELUA

VISIORIINAN jokaisen tarjouksen hintaan sisältyy henkilökohtaista, lämmöllä ja intohimolla kohdistettua asiakaspalvelua. 
 
Työskentelyn taso on tehokasta ja nopeasti etenevää. VISIORIINALLA on entisen elämän mittainen kokemus täydellisyyden tavoittelusta ja tunnollisuudesta, joita säilytän armollisuutta unohtamatta unelmabisneksessäni. 
 
Kun avaat visiosi minulle, mun mieli alkaa suunnittelemaan toteutusta heti siinä hetkessä. Se ei todellakaan ole huomenna, eikä ensi viikolla. Yrityksesi vision toteuttaminen on minulle prioriteettinä ensimmäinen. Ja sen valmistuminen kaikkien nähtäväksi motivoi minua enemmän kuin mitään.

VISIORIINA | Wix Web Designer

Riina Hyppönen

Muhun voit olla yhteydessä maililla tai lomakkeen kautta! 🤩👋🏻

Riina Hyppönen VISIORIINA
bottom of page