top of page
6.png

Valmentaja | NLP Practitioner | VISIORIINA

IHANAA, KUN OLET PÄÄTYNYT SIVUILLENI, TERVETULOA!

Tällä sivulla kerron lisää itsestäni, missostani ja vahvuuksistani. Tutustu myös valmennukseeni, mentorointipaketteihini ja tuotteisiini,

löydät ne menusta.

Taustaa

KUKA ON RIINA HYPPÖNEN?

Moikka, olen Riina, 34-vuotias Tamperelainen!

Nautin älyttömästi yksinkertaisesta harmonisesta ja toimivasta arjesta, johon sisältyy hyvät yöunet, terveellinen ruoka ja merkityksellinen työ ja mielekäs vapaa-aika. Arjen kontrastit on se juttu, jotta tasapaino säilyy.


Mulla on räppärin mindsetti, rauhallinen sielu ja avoin sydän. Musta huokuu rauha, ilo ja määrätietoisuus.

Nyt näytän keskeneräisenä ja epätäydellisenä aidosti iloni, onneni, viisauteni, pystyvyyteni itseäni pienentämättä. 
27_edited.jpg
Elämän koettelemuksien myötä päätin 18-vuotiaana, että mä voin olla mitä vaan. En halunnut olla se tyyppi, joka marmattaa harmaata arkea ja valittaa joka asiasta, kun elämä kohtelee kaltoin.

Olen pysynyt päätöksessäni tähän asti. Tällä hetkellä toteutan ihannearkeani, jossa voin olla oma itseni ja uskallan rohkeasti näyttää sen.
 

​Lisää mun taustasta:​
Jos sua kiinnostaa enemmän mistä kaikki alkoi ja mitkä asiat on ollut päätökseni taustalla, kerron lisää webinaarissani "Mä voin olla mitä vaan" (tallenne n. 22.min).​
Minusta
28.png

Nyt

Mielen Coachina haluan jakaa kaiken oppimani sinulle. Valmennukseni on rakennettu perustuen elämänkokemuksiini ja sen tuomaan viisauteen mielen tietoisesta käyttämisestä ja sen vahvistamisesta. 

Olet mitä ajattelet, siksi onkin tärkeää olla se joka ohjaa omia ajatuksia, eikä päinvastoin. Tietoinen vahva mieli, ajatuksien tiedostaminen, oman kehon ja tunteiden kuunteleminen, niihin reagoiminen ja rohkea toteuttaminen ovat valmennukseni ytimessä. 

Et voi koskaan olla liikaa, etkä täydellinen. Itsensä ilmaiseminen juuri sellaisena kuin olet, on vahvin magneetti mikä houkuttelee ympärillesi juuri oikeat ihmiset luoksesi. 

Visuaalisuus on yksi vahvuuksistani. Kuinka kerrot itsellesi ja ympäristöllesi tarinaa sinusta kuka olet. Miten tuot sen ulkomaailmaan pienentämättä itseäsi.

Päätöksen teon voima. Päätös on voimakkaimmillaan ennen toimintaa. Päätöksestä kiinni pitäminen vaatii mielen lujuutta, sillä usein uusissa tilanteissa kohtaat epämiellyttäviä tunteita, jotka haastavat sinua, mutta kun pidät kiinni päätöksestäsi, jonka olet koko sielullasi valinnut tulet selviämään mistä tahansa.

Varaa aika Maksuttomaan Mentorointisessioon:

IG VISIORIINA (3).png

Missio

Missioni on tuoda maailmaan mielen rauhaa, auttaa jengiä pitämään huolta hyvinvoinnistaan, varsinkin mielen palautumisen merkeissä. 

Missioni on estää mahdollisia tulevia burnoutteja ja hermoromahduksia. Ja jakaa tietoa miten pitää huolen mielestä, parantaa keskittymiskykyä ja läsnäoloa itselle.

 

Missioni on auttaa tulla näkyväksi omalla totuudella, omana itsenään, sellaisena kun ytimestään on, itseään pienentämättä.

Missioni on olla esimerkkinä miten vaikuttaa oman elämän kulkuun tietoisella mielen hallinnalla ja sen vahvistamisella.

Missioni on näyttää miten elämästä voi nauttia enemmän, kun kohtaa rohkeasti epämukavuusalueensa  ja ylläpitää positiivista mindsettiä.

Tavoitteet

Tavoitteenani on olla helposti lähestyttävä, lämminhenkinen ja inspiroiva valmentaja. 

Mentori, joka kuuntelee, on kannustava ja mullistaa mindsettiä ja myllää näkökulmia asiaan kuin asiaan.

Inspiroiva ja vakuuttava puhuja, joka vangitsee energiallaan.

Vaikuttaja, joka motivoi antamaan parastaan ja tekemään päätöksiä, jotka on itsensä puolella.

Olen kiinnostunut mahdollisista yhteistöistä, puhujakeikoista etänä/livenä, tapahtumista, podcast vierailuista, jne... 

Olethan yhteydessä, jos aiheet, joiden parissa työskentelen resonoi. Voit jättää viestin alla olevan lomakkeen kautta tai lähettää suoraan mailia tai laittaa viestiä Instagramissa.

  • Instagram

Pääset tutustumaan minuun ja intohimoihini lisää Instagramissani.

Ota yhteyttä
IG VISIORIINA (8).png

Kiitos, palaan asiaan mahdollisimman pian!

bottom of page